Alcohol en Roken

Over alcohol kan ik in principe heel simpel en kort zijn :  NEE !!!
Alcohol is niet goed voor je lichaam, niet goed voor je geest, dus ook niet goed voor je gezondheid. Alcohol is een pijnlijke dood.
Ons lichaam heeft alcohol niet nodig, simple as that !  Ben je gewend aan een glaasje wijn of zoals oosterburen dagelijks glaasje vodka, dan heb ik maar een advies, stop er geleidelijk mee, dus minder drinken elke dag, en zo snel mogelijk mee stoppen. je hebt het niet nodig, je lichaam heeft het niet nodig.
Het is allemaal ingeprogrammeerd in ons geheugens via televisie door de multinationals die daardoor miljarden verdienen.

Over sigaretten kan ik nog korter zijn: dodelijk, een pijnlijke, martelende dood.
Heb je niet nodig, ons lichaam heeft het niet nodig, en geest ook niet, multinationals zorgen er voor dat men verslaafd raakt aan sigaretten om nog meer geld te verdienen.

hier onder link naar een documentaire, check als je niet geloofd :

Radar Extra 1

Radar Extra 2

Dus stop met drinken, Stop met roken. Per direct.
Het is moeilijk dus als je het zelf niet kan, schaam je niet het is niet je schuld, je bent erin geluisd door professionele oplichters en moordenaars.
Zoek hulp, via je huisarts.
Ik zeg dit niet gewoon zomaar, ik heb zelf gerookt bijna 10 jaar lang en was zogenaamd wijn liefhebber, gelukkig ben ik er vanaf. Ik heb directe familie verloren aan alcohol.

Geef een reactie