Over mij

wie ben ik ? waarom doe ik dit, wat verwacht ik ?

wie ben ik :
Ik ben 35, ik heb zittend werk, en ben in de loop van laatste 10-15 jaar enorm aangekomen, van rond de 85 – 90 kilo naar 122.5 nog 6 maanden geleden.
Ik ben niet geheimzinnig, de reden dat ik niet teveel informatie plaats is dat het niet gaat om wie ik ben maar om wat ik heb bereikt en wat ik wil bereiken.

waarom doe ik dit :
het gaat dus om mij / mijn gewicht, omdat het me gelukt is dit keer zonder dieet af te vallen en gezonder te worden, en ook om u, omdat ik weet dat iedereen het kan net als ik mits u bereid bent om uw leven te verbeteren.
Het gaat erom dat een gezonde levensstijl zeker uw keuze is en dat u ongeacht duizenden andere factoren het ook kunt bereiken, dat u ook kunt afvallen, dat u ook net als miljarden anderen een gezond, mooi en fit lichaam kunt hebben mits u bereid bent om het te realiseren.

Wat verwacht ik :
eigenlijk hoop ik dat mensen door de informatie in deze blog kunnen gezonder worden, overgewicht overwinnen, afvallen en daardoor gelukkiger worden.
maar ook dat ze anderen hierdoor kunnen helpen.
Ik hoop dat u ook uw reacties achterlaat zodat anderen ook geinspereerd raken en beslissen om eens en voor altijd stop te zeggen tegen ongezond overgewicht en ongezond levensstijl.

tenslotte wil ik alvast excuses aanbidden voor te typ / taal fouten die ik zal maken. Ik ben niet in Nederland geboren. Nederlands is mijn 3 de taal naast 4 andere talen.

ik heb verder geen winst ideologie in gedachten. dus u zult hier ook geen verplichtingen, donatie opties of betaalde diensten tegen komen. Deze blog en informatie is helemaal gratis. Informatie op deze blog is afkomstig deels uit openbare bronnen (internet) of uit mijn eigen kennis en ervaringen.

Verder ben ik recent de officieel studie Gewichtsconsulent gaan volgen en heb inmiddels mijn Certificaat behaalt. dus u kunt erop vertrouwen dat ik niet zomaar iets blog 🙂